Webáruházunkban olyan megoldásokat használunk, amelyekkel személyre szabottabb élményt tudunk nyújtani Neked - ehhez kérlek engedélyezd a cookie-k és más követőmegoldások használatát.
Elfogad
Zebra H8000 kék golyóstoll
299 Ft (235 Ft+ÁFA)
Menny.:db

Zebra H8000 kék golyóstoll

299 Ft (235 Ft+ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Zebra
Cikkszám: MEN-R1-277549
Gyártó cikkszám: E20662
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség:
A Készleten elérhetőségű termékek központunkban vannak, 1-2 munkanapon belül megérkeznek Hozzád!

A Raktáron elérhetőségű termékek külső raktárunkban vannak, központunkba a rendelést követő munkanapon érkeznek, ezután kerülnek kiszállításra.
Raktáron

Leírás

Fedezd fel az extra vékony írásképet biztosító H-8000 archiválásra alkalmas, nem fakuló tintával rendelkező tollunkat. Légáteresztő kupakja megbízhatóan zár. Három színben elérhető kék, fekete, piros cserélhető betétes. Hatszögletű tollteste kényelmes fogást ad, bátran válaszd akár mindennapi használatra is. Tanárként például könnyedén használhatjuk ezt a tollat az osztályteremben, amikor fontos jegyzeteket írunk, vagy éppen a diákoknak javítjuk a dolgozatait. Az archiválásra alkalmas, nem fakuló tintájának köszönhetően az írások hosszú időn át megőrzik minőségüket, így egy irodai dolgozó is bátran használhatja fontos dokumentumok aláírására vagy jegyzetelésre. 0.5 mm golyóátmérő extra vékony íráskép. Európában az egyik legkedveltebb, legnagyobb mennyiségben eladott toll.

Írószer típusaGolyóstoll
Írás színeKék
Vonalvastagság0,21mm
Test színeKék
Cserélhető betétVan
Betét típusaZebra H 8000


Szavatosság: a jogszabályi előírások szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.